Worldcup Header Header
Contact
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook
Submenu Worldcup

>

Competitiereglement en rules
  > Meedoen aan de competitie
  > Klassementen
  > Toernooi organisatie
  > Spelersreglement
  > Rules of Panna Knock Out
> World Cup Final
2014
> Europees Kampioenschap
2012 & 2016
> Nederlands Kampioenschap
2005 t/m 2016
 

 

 

 
Toernooi organisatie

Aangeboden worden Bronze Toernooien van onze partners en de Silver Toernooien die we zelf organiseren. Die laatsten zijn interessant omdat je hier rechtstreeks een ticket voor de European Cup 2016 kunt winnen. De Silver Toernooien werken als volgt.

- Bij aanvang van het toernooi gaat de inschrijving open. Bij de inschrijfbalie geef je aan dat je wilt spelen en hoe oud je bent. Je naam wordt dan in een knock-out-poule van acht spelers van jouw klassement gezet. Check de klassementen die Panna Knock Out hanteert.
- Als je aan de beurt bent om te spelen roept de MC je naam om. Je gaat dan naar de wedstrijdtafel (binnen 60 seconde moet je je melden). Daar ontmoet je je tegenstander en ontvangen jullie een wedstrijdbriefje waarop jullie namen en het veldnummer staan. Met het wedstrijdbriefje ga je naar het veld en geef je het briefje aan de scheidsrechter. Na afloop van de wedstrijd ontvangt de winnaar het briefje terug met daarop aangetekend wie er heeft gewonnen. De winnaar brengt dat briefje vervolgens naar de wedstrijdtafel waar genoteerd wordt wie er naar de volgende ronde gaat.
- Als de eerste poule(s) van acht spelers vol zijn worden de eerste wedstrijden gespeeld. Per poule zijn er acht spelers en dus vier wedstrijden. Hier komen vier winnaars uit voort. Zij gaan verder de competitie in en spelen hun tweede wedstrijd. Na deze tweede wedstrijdronde zijn er per poule nog twee spelers in de race. Zij gaan in de derde ronde strijden voor de titel Panna Master.
- Als je na de eerste of tweede ronde in een poule verliest kun je weer naar de wedstrijdtafel om je voor een nieuwe ronde/poule in te schrijven. Vanzelfsprekend gaan deelnemers die nog niet gespeeld hebben wel voor.
- De namen van de Panna Masters (de winnaars van een knock-out-poule van acht spelers) worden op een apart spelschema genoteerd. Op het einde van het toernooi zullen alle Panna Masters in de Masterpoule gaan uitmaken wie de King van het toernooi wordt en zich daarmee kwalificeert voor de finale van de Worldcup die in 2014 aangeboden wordt.
- Over het algemeen duurt een knock-out-poule met acht spelers zo'n 30 minuten en spelen we op drie velden tegelijkertijd. In drie uur plaatsen dan zo'n 18 Panna Masters zich voor de finale: De Panna Master Poule.
- Indien het Silver Toernooi tevens de finale van een reeks Bronze Toernooien is, dan sluiten nu winnaars van die Bronze Toernooien aan in de Panna Master Poule. Zijn er bijvoorbeeld vier Bronze Toernooien aan deze finale vooraf gegaan, dan strijden we met 22 spelers om de overwinning, de titel Panna King en de Worldcup Final ticket. Deze laatste 22 strijden wederom in een Knock Out systeem.
Nog wat algemene opmerkingen over de toernooien:
- Bronze Toernooien worden altijd aangeboden als een voorronde voor een Silver Toernooi. Het Silver Toernooi is dan bijvoorbeeld een stadsfinale van de de buurttoernooien. De winnaars van die buurt toernooien plaatsen zich dan direct voor de Panna Master Poule van de stadsfinale.
- Alhoewel Sportservice Nederland niet zelf de Bronze Toernooien organiseeert, worden deze wel in een zelfde opzet als de Silver Toernooien aangeboden.
- Als je meedoet gaan wij er van uit dat je op de hoogte bent van het spelersreglement en de rules van Panna Knock Out.
- Sportservice Nederland en haar partners behouden zich het recht voor om gezien omstandigheden en/of specifieke wensen van klanten af te wijken van de bovenstaande procedures.
..
Learn how to play Panna Knock Out

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark