Header Header
Contact
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook

Voetbalscholen

> Laureus PannAcademy
> Voetbalscholen
> Amsterdam
Boerhaaveplein
> Amsterdam
Makassarplein
> Beverwijk
Olieslagerslaan
> Portretten
   
Voetbalscholen
Locatie:
Makassarplein, Amsterdam
Coach:
Mo Boutaka (meervoudig Nederlands en Europees kampioen Panna KO)
Periode:
14 april t/m 30 juni 2015 (met uitzondering van de schoolvakanties)
Dag:
Dinsdag
Tijden:
18:00 tot 19:00 uur
Deelname:
Gratis
Wil je nog meedoen of meer informatie? Mail dan naar
info@pannaknockout.com
.
 
 
Makassarplein

Voetbalschool

 

De Mo Boutaka Voetbalschool van de Laureus PannAcademy biedt jongens en meiden van 11 t/m 14 jaar een fantastische kans. Je leert van meervoudig Nederlands pannakampioen Mo Boutaka de mooiste straatvoetbaltricks, krijgt training in straatvoetbal en mag heel veel spelen in jouw buurt. Daarnaast gaan we meedoen aan drie grote straatvoetbaltoernooien en organiseren we een buurtactiviteit met een Panna Knock Out toernooi.

 
Laureus PannAcademy Voetbalschool

Voetbalschool

 

Je moet uit de buurt komen en een half jaar lang iedere week (op tijd) komen en je goed gedragen. Daarnaast moet je je in willen zetten voor de buurtactiviteit en voor je team als je meedoet aan een voetbaltoernooi in een andere wijk of stad. Voor degenen die hun best doen hebben we een mooi sporttenue klaarliggen en wordt er een meet & greet geregeld met een van de ambassadeurs van Laureus Nederland.

Ben je ouder dan 14, maar wil je ook wat voor de buurt doen?

Dat kan! De helden van Panna KO hebben bijvoorbeeld assistentie nodig bij de trainingen, bij het vervoer naar de toernooien en voor de hapjes en drankjes op de buurtactiviteit. Voor vragen hierover zijn alle jongeren en ouders altijd welkom voor en na de wekelijkse trainingen.

 
Laureus PannAcademy Voetbalschool

Mo Boutaka

 

Amsterdam – Als de deuren van de openbare basisschool Aldoende in de Amsterdamse Oosterparkbuurt openzwaaien, stroomt aansluitend het Boerhaaveplein vol. Alle opgekropte energie komt luidruchtig tot ontlading. Geluiden waarmee straatvoetbalvirtuoos Mo Boutaka opgroeide en hem na een wedstrijd, optreden of buitenlandse trip laten weten dat hij weer thuis is....

Lees verder in het portret van Mo Boutaka >>

..
Laureus

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark