Header Header
Contact
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook

Voetbalscholen

> Laureus PannAcademy
> Voetbalscholen
> Portretten

 

 

 
Laureus PannAcademy

Laureus Nederland

Wendy Nagel (Laureus Nederland), Edwin van der Sar (ambassadeur) en Mark van der Jagt (Panna KO) tekenen overeenkomst.

 

Onder de noemer Laureus PannAcademy bieden Laureus Nederland en Sportservice Nederland jongeren de mogelijkheid zich te ontwikkelen. De helden van Panna Knock Out krijgen een steuntje in de rug om zich te ontwikkelen tot coach in hun eigen buurt. Ze bieden een voetbalschool aan waarin hun buurtgenoten wekelijks kunnen voetballen en kansen aangeboden krijgen om hun schoolprestaties en gedrag te verbeteren. Hiertoe worden workshops aangeboden, organiseren ze tezamen een activiteit voor de buurt en ontvangen ze persoonlijke begeleiding.

 
Voetbalschool

Voetbalschool

De PannAcademy Boerhaaveplein met Laureus Academy member Robby Naish.

 

De voetbalschool van de Laureus PannAcademy biedt jongens en meiden van 11 t/m 14 jaar een fantastische kans. Je leert van een held van Panna Knock Out de mooiste straatvoetbaltricks, krijgt training in straatvoetbal en mag heel veel spelen in jouw buurt. Daarnaast gaan we meedoen aan drie grote straatvoetbaltoernooien en organiseren we een buurtactiviteit met een Panna Knock Out toernooi.

Lees meer

 

Laureus Nederland is opgericht in 2009 als onderdeel van de internationale Laureus Sport for Good Foundation en is als Nederlandse stichting één van de acht nationaal opererende dochterstichtingen. De missie van Laureus Nederland is de kracht van sport aan te wenden om maatschappelijke problemen aan te pakken. Laureus financiert projecten waarbij sport wordt ingezet als instrument voor het teweegbrengen van maatschappelijke veranderingen.

Meer informatie: www.laureus.nl

..
Laureus

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark