Header Header English
Contact
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook
Submenu Worldcup

>

Competitiereglement en rules
> Worldcup Final
2014
> Europees Kampioenschap
2012 & 2016
> Nederlands Kampioenschap
2005 t/m 2016
  > 2016
  > 2013
  > 2012
  > 2011
  > 2010
  > 2008
  > 2007
  > 2006
  > 2005
 
 

 

 

 
NK Panna KO 2016
     
Winnaars NK Panna KO 2016 Datum: 2 maart 2016
Locatie: De Kampanje te Den Helder
DJ / MC Jeffrey / Darryl Verbond, Stepherd & Skinto
Winnaars: Mourad El Bakkali (heren)
Sherallin Henriquez (dames)
Mohammed Mouchih (jeugd)
Bekijk alle foto's op Facebook >
 
Social Media
   
Ronnie Flex Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex is niet meer weg te denken uit de hedendaagse Nederlandse hiphop. Deze TopNotch artiest is naast de hits “Allermooiste feestje”, “Drank en Drugs” en “Zusje” ook bekend bij het groter publiek via het televisieprogramma “Expeditie Robinson” en klaar om het NK Panna Knock Out te rocken.
   
Stepherd & Skinto Met tracks als “Banaan” en “Brak Obama” wordt iedereen spontaan vrolijk. Stepherd & Skinto timmeren stevig aan de weg. Deze podiumbeesten speelden voor duizenden mensen op grote festivals als Mysteryland, Appelsap, Paaspop en Solar, maar weten zelfs het kleinste publiek crowdsurfend achter te laten in extase. Hun doel? Het begrip 'feest' naar een hoger niveau tillen met behulp van een muzikale cocktail aan hiphop, UK-bass en elektronische sounds.
   
Joshua Agteres Freestyle is onlosmakelijk verbonden met Panna Knock Out. Het Dutch Panna Freestyle Team met onder andere Freestyler Josh zetten een spectaculaire show neer met de bal. Mis dit niet als je van voetbaltricks en entertainment houdt!
 
Programma
   

Mourad el Bakkali wint Open Nederlands Kampioenschap Panna KO

De beker gaat naar Antwerpen. Tijdens het Open NK Panna KO op 2 maart 2016 in Den Helder heeft de Belg Mourad el Bakkali in een spannende eindstrijd met 5-3 gewonnen van de eveneens uit België afkomstige Thomas Stengée. Verrassend, want beide heren waren vooraf niet als mogelijke winnaars aangemerkt. In de categorie dames heeft de negentienjarige Sherallin Henriquez uit Rotterdam gewonnen en Mohammed Mouchih uit Leiden wist iedereen in de categorie jeugd achter zich te laten.

Haarlem, 3 maart 2016

Het was alweer de negende keer dat het Open Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out plaatsvond. Maar wel voor het eerst in het vernieuwde Theater de Kampanje. Deze nog maar in oktober 2015 geopende locatie bleek ideaal, omdat het naast het volgen van de wedstrijden ook genoeg ruimte bood  voor het randprogramma dat o.a. bestond uit kennismakingsworkshops met andere urban sports als freerunning, tokkelen en klimmen. Ook door de optredens van Stepherd & Skinto, Ronnie Flex en het Dutch Panna Freestyle team bleef de sfeer er goed  in.

Verrassende winnaars
De grote winnaar van de dag was de tweeëntwintigjarige Mourrad el Bakkali. Wist hij het tijdens het WK in 2014 slechts tot de kwartfinales te schoppen door te verliezen van Ilyas Nasri, die overigens later wereldkampioen werd. Dit Open NK was hij degene die met de beker naar huis mocht en grote namen als de Mexicaan Brandon Jay, de Belg Ilyas Nasri en de vele Nederlanders wist te verslaan.  Ook aan de Nederlands kampioenen in de andere categorieën, Henriquez en Mouchih, was vooraf niet de favorietenrol toebedeeld. 

Het EK Panna KO in mei
Eveneens bleek dat alle spelers zich alweer kunnen opmaken voor een volgende belangrijk panna evenement. De organisatie mocht in Den Helder namelijk bekendmaken dat in mei het EK plaats zal vinden. Het wordt onderdeel van de Urban Sports Week Amsterdam van 28 april tot 2 mei.

Daarnaast reikte de organisatie van Panna KO een cheque uit aan charity partner F.U.N. foundation van 500 euro. Met dit bedrag kunnen zij doelen en dug-outs realiseren in Gambia zodat kinderen daar ook van de voetbalsport kunnen genieten.    

Het NK Panna KO wordt aangeboden door Sportservice Nederland, Theater de Kampanje, Jongerenwerk De Wering, Stichting Paranti en Sportservice Den Helder.

 
Uitslagen

Heren

Winnaar:
Mourat el Bakkali

Finale plaats behaald:
Thomas Stemgée

Halve finale plaats behaald:
Ilyas Toubz en Branddon Jay

Kwart finale plaats behaald:
Andres Mariscal, Nassar El Jackson, Mohammed T en Hendrik Ploegaert

Achtste finale plaats behaald:
Hakim Amrani, Adam, Samir Kali, Mounir Bouzza, Zakaria, Selim D, Tarik en Vaindrik C

Dames

Winnaar:
Sherallin Henriquez

Finale plaats behaald:
Nora

Halve finale plaats behaald:
Veerle van der Most en Esmaa Essanoussi 

Kwart finale plaats behaald:
Lin, Kaoutar el Haasouni, Margje en Jeanelle

Jeugd

Winnaar:
Mohammed Mouchi

Finale plaats behaald:
Gianluca Falzone

Halve finale plaats behaald:
Delano en Angelo

Kwart finale plaats behaald:
Yorrel, Jay, Noa en Wilco D

..
Dutch Panna

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark