Header Header English
Contact
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook
Submenu Aanbod
> Toernooien
> Clinics
  > Panna Knock Out Team
> Shows & demo's
> Overigen
 
Contact voor meer informatie en/of boekingen

 

 

 
Clinics - Workshops

Practice your moves, Improve your skills and Earn your respect.

Want, wat is er nou mooier dan je pas geleerde tricks te showen aan je vrienden en de waardering te krijgen die je verdient? In blokken van een uur presenteert het Panna Knock Out™ Team een aantal speciaal geselecteerde tricks. ‘The neck’ , ‘around the world’ en ‘de akka’ zijn een aantal basis tricks die al snel beheerst worden door de deelnemers. De clinics zijn uitstekend te combineren met toernooien en freestyleshows.

  Clinics
   

In een team van drie clinicians (instructeurs) leren 30 deelnemers per uur de tricks. De moeilijkheidsgraad van de tricks worden afgestemd op de aanwezige deelnemers. Deze basic clinic wordt in vier blokken van een uur geleverd inclusief ballen, boarding, host en muziek voor € 1.130,- *1.

   

Afhankelijk van het aantal deelnemers, de gewenste intensiteit voor de deelnemers en de beschikbare ruimte en tijd wordt een programma op maat samengesteld. Zo kunt u al een clinicians boeken die in uw sportaccommodatie aan tien jongeren in een uur een aantal tricks leert. Uitbreidingen met meer clinicians, topspelers, boarding(s), voetballen, MC, DJ, langere tijd, ed. worden op verzoek voor u in een programma uitgewerkt en als offerte aangeboden. Meer informatie? Neem contact met onze medewerkers op.

*1 Tarief van de speciale aanbieding, excl. 21% BTW en uitgaande van een uitvoering van max. 4 uur binnen een straal van 100 km. vanaf Haarlem. Meerkosten voor extra uren, clinicians of kilometers op aanvraag.

Bekijk het Panna Knock Out Team
 
..
Bekijk de movies met de bekendste tricks van Panna Knock Out

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark